+34 686 48 33 15

EXPERIÈNCIA SAFARI 22 €

Aquesta activitat és pròpia de la Sirena i es realitza des de fa any (amb noms diferents) en la costa del Parc Natural. Té similituds a l’activitat de l’ Snorqueling a les Illes Medes, però també té alguna peculiaritat diferencial.

Es tracte també d’una activitat de bany essencialment i amb un gran component de divulgació mediambiental, però en aquest cas es realitza en una embarcació que permet altres experiències sobretot destinades a famílies i als més petits.

Bany:

L’embarcació permet el bany de forma còmode i tranquil·la en diversos punt inaccessibles de la costa del Montgrí. Amb material de seguretat es possible remullar-se durant una bona estona de forma lliure i respectuosa en el Parc Natural.

Eco-briefing:

En aquest cas l’experiència GAUDEIX es realitza en diversos punts de la costa del Parc Natural i per tant no ens trobem dins la reserva natural de les Illes Medes. Es realitza l’explicació adaptada a cada zona de bany. 

 

Al participar en aquesta activitat pots realitzar diversos dels projectes de conservació i ciència ciutadana propis de la Sirena.


Contactar

Subscriu-te a la nostra

newsletter

si vols rebre informació sobre serveis, ofertes i novetats.

DIVING CENTER LA SIRENA

Passeig Marítim, 2, Local 2 · 17258 Estartit, Girona

Tel. Diving: (34) – 972 750 954

Snorkeling de 10 a 20h (Junio a Set.): (34) – 686 483 315

diving@la-sirena.net

© Diving Center La Sirena 2018 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Política de Cookies · Diseño web: Volcano Grup Comunicació