→ GUIX / SALPATXOT

Situat a la cara nord-oest de la Meda Gran limita el pas entre la costa i les illes.

• El perfil de la immersió consisteix en una plataforma rocosa, paral·lela a la Meda Gran, que descendeix lentament fins als 20-22 metres a tallar amb la sorra on es transforma en petites barres i roques aïllades que arriben fins a una profunditat de 26 metres.

• El principal atractiu d'aquesta immersió és l'existència de coral·lígens a profunditats des de 10 metres, en un entorn de grans roques que conformen un laberint ideal per explorar, buscar diferents espècies o la fotografia, tot a poca profunditat.

• Per la seva situació, aquest punt de busseig sol venir acompanyat de corrent lleugera el que comporta la presència de depredadors com espets i servioles caçant en grup.

• A cobert o passejant entre les roques sempre es troben els grans meros de parc acompanyats per corvalls, vidriades i castanyoles.

• De retorn al vaixell es travessa una magnífica praderia de posidònia amb l'oportunitat d'observar àguiles de mar, diferents espècies de làbrids i amb sort algun cavallet de mar.

Subscriu-te a la nostra

newsletter

si vols rebre informació sobre serveis, ofertes i novetats.

DIVING CENTER LA SIRENA

Passeig Marítim, 2, Local 2 · 17258 Estartit, Girona

Tel. Diving: (34) – 972 750 954

Snorkeling de 10 a 20h (Junio a Set.): (34) – 686 483 315

diving@la-sirena.net

© Diving Center La Sirena 2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Política de Cookies · Diseño web: Volcano Grup Comunicació