Busseig

Les Illes Medes és una reserva marina considerada un dels principals llocs de busseig de tot el món per la seva biodiversitat i diferents tipus de busseig. Peixos, corall, gorgònies, coves, paisatges… T’ho imagines? Amb La Sirena gaudiràs de les meravelles d’aquest fons marí tan especial de manera diferent i segura.

El busseig és una de les nostres activitats principals. Fa 50 anys l’empresa va iniciar l’activitat d’acompanyar bussejadors a les Illes Medes. La nostra experiència i coneixement el mar ha fet que tots els que ens visiten es s’ apassionin per sempre més. Acompanyem als nostres clients des del primer dia que s’inicien, durant tot el procés de formació fins als nivells més alts possibles del busseig recreatiu.

Poc a poc amb tots aquest anys hem creat una família que es retroba cada temporada per gaudir del mar alhora que enforteix valors essencials com són l’amistat, la diversió, l’aventura i el respecte al medi ambient… Si tu també et sents així aquesta és la teva activitat!

MEDICAL STATEMENT REQUIRED / CERTIFICADO MÉDICO OBLIGATORIO / CERTIFICAT MÉDICAL OBLIGATOIRE

Reservar

Subscriu-te a la nostra

newsletter

si vols rebre informació sobre serveis, ofertes i novetats.

DIVING CENTER LA SIRENA

Passeig Marítim, 2, Local 2 · 17258 Estartit, Girona

Tel. Diving: (34) – 972 750 954

Snorkeling de 10 a 20h (Junio a Set.): (34) – 686 483 315

diving@la-sirena.net

© Diving Center La Sirena 2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Política de Cookies · Diseño web: Volcano Grup Comunicació